Zit je na het lezen van dit artikel tocht nog met dingen als..

Dan kunnen kan ik je misschien helpen!

Salarisonderhandeling onderhandelexpert

Over salarisonderhandelingen.nl

Na ruim 10 jaar te hebben mogen werken voor verschillende toonaangevende retailers ben ik gaan ondernemen. Als snel werd mij duidelijk dat mijn kennis, kunde en passie voor onderhandelen van grote toegevoegde waarde is voor ondernemers en professionals. Met dit in het achterhoofd ben ik dan ook gestart met het coachen en trainen van ondernemers en professionals op het gebied van onderhandelen. Sindsdien heb ik met veel ondernemers en professionals mogen samenwerken met resultaten die er niet om liegen. 

 

Gedurende mijn loopbaan ben ik op verschillende manieren in aanraking gekomen met arbeidsvoorwaardengesprekken. Zowel aan de werkgevers als werknemers kant.
 
In mijn laatste rollen als interim manager werd mij wederom duidelijk hoe groot de verschillen waren in vergoeding tussen verschillende van mijn medewerkers. Verschillen die waren ontstaan tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek. 
 
Bovenstaande bevindingen hebben ertoe geleid dat ik sollicitanten en zppers ben gaan bijstaan tijdens hun arbeidsvoorwaarden gesprekken. En met succes! Vandaar dat wij onze diensten ook kunnen aanbieden op basis van no-cure no-pay.
Het maximale uit jouw salarisonderhandeling halen? Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen

Salarisonderhandelen kan soms namelijk uitdagend zijn..

Omdat..

Maar..

met de juiste ondersteuning kan jij echter ook het maximale uit jouw salarisonderhandeling halen!

Waarom wachten als je zoveel meer uit jouw salarisonderhandeling kan halen?

Vraag nu direct jouw gratis intakegesprek aan