Succesvol onderhandelen over
jouw salaris

Succesvol onderhandelen over jouw salaris

Ik help je het maximale uit
jouw salarisonderhandelingen te halen!

Geholpen professionals
0
Gemiddelde salarisverhoging
0 %
Hoger jaarsalaris
0

Over salarisonderhandelingen.nl

Na ruim 10 jaar te hebben mogen werken voor verschillende toonaangevende retailers ben ik gaan ondernemen. Als snel werd mij duidelijk dat mijn kennis, kunde en passie voor onderhandelen van grote toegevoegde waarde is voor ondernemers en professionals. Met dit in het achterhoofd ben ik dan ook gestart met het coachen en trainen van ondernemers en professionals op het gebied van onderhandelen. Sindsdien heb ik met veel ondernemers en professionals mogen samenwerken met resultaten die er niet om liegen. Sinds 2019 geef ik tevens het vak onderhandelen aan verschillende onderwijs instellingen. Deze werkzaamheden voer ik uit naast mijn werk als interim manager. Gedurende mijn loopbaan ben ik op verschillende manieren in aanraking gekomen met arbeidsvoorwaardengesprekken. Zowel aan de werkgevers als werknemers kant.

 
In mijn laatste rollen als interim manager werd mij wederom duidelijk hoe groot de verschillen waren in vergoeding tussen verschillende van mijn medewerkers. Verschillen die waren ontstaan tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek. 
 
Tijdens de diverse salarisonderhandelingen die ik zelf heb mogen voeren vanuit de werkgeversrol werd mij ook duidelijk hoe slecht deze onderhandelingen door sollicitanten worden gevoerd. In 9 van de 10 keer liet de sollicitant aanzienlijke vergoedingen op tafel liggen. 
 
Bovenstaande bevindingen hebben ertoe geleid dat ik sollicitanten en zppers ben gaan bijstaan tijdens hun arbeidsvoorwaarden gesprekken. En met succes! Vandaar dat wij onze diensten ook kunnen aanbieden op basis van no-cure no-pay.
Onderhandelexpert Salarisonderhandelen - arbeidsvoorwaardengesprek
no-cure no pay onderhandel coaching

No-cure No-pay!

Geen verhoging, geen kosten: ik word pas betaald als Jij dat wordt!

Mijn tariefstructuur is prestatiegericht, wat betekent dat je alleen betaalt als ik je help een beter arbeidsaanbod te verkrijgen. Ik garandeer dat mijn tarief nooit hoger zal uitvallen dan wat jij in 3 maanden als salarisverhoging hebt gehad. Krijg je geen salarisverhoging? Dan betaal je niets. Heb je een veel hogere verhoging ontvangen? Dan houden we het uiteraard bij het afgesproken bedrag

Onderhandelen over je salaris maakt een verschil voor de rest van je loopbaan!

Hoe eerder je begint, hoe meer je ervan profiteert!

Mijn werkwijze

Mijn professionele salaris onderhandelcoaching begeleidt je door het proces van salaris- en arbeidsvoorwaardenonderhandelingen. Wij helpen je met vertrouwen door het onderhandelingsproces te navigeren om het salaris te beveiligen dat je verdient.

Elke onderhandeling is uniek en hierop pas ik dan ook de onderhandelstrategie op aan.

In het algemeen kan je zeggen dat het proces uit de volgende stappen bestaat:

Intake gesprek

Kennismaken. Tijdens dit gesprek kijken we of er sprake is van een match en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Voorbereiding

Onderhandelen is 80% voorbereiden. Hoe meer je weet je hoe sterker je staat. Ik help je in deze fase de juiste informatie te verzamelen.

Gesprek oefenen

Een echte onderhandeling voeren kan spannend zijn. Dat is normaal. Echter hoe meer je oefent met onderhandelen, hoe makkelijker het je afgaat. Vandaar dat in voorbereiding van het arbeidsvoorwaardengesprek verschillende rollenspellen worden geoefend. Zo weet je zeker dat je met meer zelfvertrouwen de onderhandelingen in gaat.

De werkelijke onderhandeling

Na een gedegen voorbereiding ben je er helemaal klaar voor om de onderhandeling aan te gaan. Je kan de onderhandeling met zelfvertrouwen voeren. Het optimale uitgangspunt om een mooi resultaat te boeken.

Betaald krijgen wat je waard bent!

Na het afronden van de onderhandeling kan je trots op jezelf zijn! Je hebt je maximaal ingespannen om het maximale uit het arbeidsvoorwaardengesprek te halen. En in 99% van de gevallen met resultaat! Je krijgt betaald wat je waard bent! Daarnaast krijg je natuurlijk maandelijks een hoger salaris. Bij klanten die ik begeleid is dat gemiddeld 11,3%.

Persoonlijke coaching

Jouw persoonlijke traject
99 Vanaf
  • Intakegesprek
  • Voorbereidende opdracht
  • Inventariserend gesprek
  • Concreet persoonlijk stappenplan
  • Voorbereidingsgesprek
  • Vervolgadvies
  • Evaluatiegesprek
Salarisonderhandeling onderhandelexpert

Laat mij jou helpen het maximale uit je onderhandeling te halen!

no-cure no pay onderhandel coaching

No-cure No-pay!

Geen verhoging, geen kosten: ik word pas betaald als Jij dat wordt!

Mijn tariefstructuur is prestatiegericht, wat betekent dat je alleen betaalt als ik je help een beter arbeidsaanbod te verkrijgen. Ik garandeer dat mijn tarief nooit hoger zal uitvallen dan wat jij in 3 maanden als salarisverhoging hebt gehad. Krijg je geen salarisverhoging? Dan betaal je niets. Heb je een veel hogere verhoging ontvangen? Dan houden we het uiteraard bij het afgesproken bedrag

Telefonisch

Voor directe ondersteuning ben ik bereikbaar op +31 85 401 65 44. Buiten werktijden, beperkt bereikbaar

Whatsapp

Ik ben ook bereikbaar op Whatsapp. Voor al uw vragen of een vervolgafspraak kunt u hier terecht.

Email

Je kan ook in contact met mij komen via de mail: info@salarisonderhandelingen.nl

Contactformulier

Door op verstuur te klikken ga je akkoord met de privacy voorwaarden