Over salarisonderhandelingen.nl

Na ruim 10 jaar te hebben mogen werken voor verschillende toonaangevende retailers ben ik gaan ondernemen. Als snel werd mij duidelijk dat mijn kennis, kunde en passie voor onderhandelen van grote toegevoegde waarde is voor ondernemers en professionals. Met dit in het achterhoofd ben ik dan ook gestart met het coachen en trainen van ondernemers en professionals op het gebied van onderhandelen. Sindsdien heb ik met veel ondernemers en professionals mogen samenwerken met resultaten die er niet om liegen. Sinds 2019 geef ik tevens het vak onderhandelen aan verschillende hbo instellingen. Deze werkzaamheden voer ik uit naast mijn werk als interim manager.

Gedurende mijn loopbaan ben ik op verschillende manieren in aanraking gekomen met arbeidsvoorwaardengesprekken. Zowel aan de werkgevers als werknemers kant.
 
In mijn laatste rollen als interim manager werd mij wederom duidelijk hoe groot de verschillen waren in vergoeding tussen verschillende van mijn medewerkers. Verschillen die waren ontstaan tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek. 
 
Tijdens de diverse salarisonderhandelingen die ik zelf heb mogen voeren vanuit de werkgeversrol werd mij ook duidelijk hoe slecht deze onderhandelingen door sollicitanten worden gevoerd. In 9 van de 10 keer liet de sollicitant aanzienlijke vergoedingen op tafel liggen. 
 
Bovenstaande bevindingen hebben ertoe geleid dat ik sollicitanten en zppers ben gaan bijstaan tijdens hun arbeidsvoorwaarden gesprekken. In eerste instantie heb ik dit op vrijwillige basis gedaan. Daarbij was ik vooral nieuwsgierig of ik, samen met de kandidaat, in staat was om resultaat te boeken. Die resultaten waren er zeker! Variërend van 5 tot 30 procent betere arbeidsvoorwaarden dan in eerste instantie werden aangeboden. 

Vaak gehoorde reactie: had ik maar eerder een onderhandelcoach genomen..

Dan had ik afgelopen jaren zoveel meer kunnen verdienen!

Op basis van deze successen heb ik uiteindelijk besloten om mijn dienstverlening voor een breder publiek beschikbaar te stellen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in salarisonderhandelingen.nl

 

Salarisonderhandelingen.nl is opgezet met als doel mensen te helpen het gewenste resultaat uit hun salarisonderhandelingen te halen.

Dat doe ik door de beste methoden, tips en trends aangaande salarisonderhandelingen met jullie te delen via blogs, video’s en trainingen.

Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid mensen persoonlijk te begeleiden tijdens een salarisonderhandelingen.

 

Een salarisonderhandeling voor de boeg? Zelf beter leren onderhandelen? Of behoefte aan 1 op 1 advies?  Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen!

 

Vraag direct jouw gratis intakegesprek aan!

Waarom wachten als je zoveel meer uit jouw onderhandelingen kan halen!

Contactgegevens

Salarisonderhandelingen.nl
Clarensteeg 19
2312WJ Leiden
Email: info@salarisonderhandelingen.nl
Web: www.salarisonderhandelingen.nl

Telefoon: +31 85 401 65 44

KvK nummer: 27308429
BTW nummer: NL001983577B51

Contactformulier