Succesvol onderhandelen over
jouw salaris

Succesvol onderhandelen over jouw salaris

Ik help je het maximale uit jouw salarisonderhandelingen
te halen zonder daarbij de relatie te schaden!

Geholpen professionals
0
Gemiddelde salarisverhoging
0 %
Hoger jaarsalaris
0

Over Salarisonderhandelingen.nl

Na ruim 10 jaar te hebben mogen werken voor verschillende toonaangevende retailers ben ik gaan ondernemen. Als snel werd mij duidelijk dat mijn kennis, kunde en passie voor onderhandelen van grote toegevoegde waarde is voor ondernemers en professionals. Met dit in het achterhoofd ben ik dan ook gestart met het coachen en trainen van ondernemers en professionals op het gebied van onderhandelen. Sindsdien heb ik met veel ondernemers en professionals mogen samenwerken met resultaten die er niet om liegen. Sinds 2019 geef ik tevens het vak onderhandelen aan verschillende hbo instellingen. Deze werkzaamheden voer ik uit naast mijn werk als interim manager.

Gedurende mijn loopbaan ben ik op verschillende manieren in aanraking gekomen met arbeidsvoorwaardengesprekken. Zowel aan de werkgevers als werknemers kant.
 
In mijn laatste rollen als interim manager werd mij wederom duidelijk hoe groot de verschillen waren in vergoeding tussen verschillende van mijn medewerkers. Verschillen die waren ontstaan tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek. 
 
Tijdens de diverse salarisonderhandelingen die ik zelf heb mogen voeren vanuit de werkgeversrol werd mij ook duidelijk hoe slecht deze onderhandelingen door sollicitanten worden gevoerd. In 9 van de 10 keer liet de sollicitant aanzienlijke vergoedingen op tafel liggen. 
 
Bovenstaande bevindingen hebben ertoe geleid dat ik sollicitanten en zppers ben gaan bijstaan tijdens hun arbeidsvoorwaarden gesprekken. In eerste instantie heb ik dit op vrijwillige basis gedaan. Daarbij was ik vooral nieuwsgierig of ik, samen met de kandidaat, in staat was om resultaat te boeken. Die resultaten waren er zeker! Variërend van 5 tot 30 procent betere arbeidsvoorwaarden dan in eerste instantie werden aangeboden. 
 
Op basis van deze successen heb ik uiteindelijk besloten om mijn dienstverlening voor een breder publiek beschikbaar te stellen. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in salarisonderhandelingen.nl
 

Salarisonderhandelingen.nl is opgezet met als doel mensen te helpen het gewenste resultaat uit hun salarisonderhandelingen te halen.

Dat doe ik door de beste methoden, tips en trends aangaande salarisonderhandelingen met jullie te delen via blogs, video’s en trainingen.

Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid mensen persoonlijk te begeleiden tijdens een salarisonderhandelingen.

Een salarisonderhandeling voor de boeg? Zelf beter leren onderhandelen? Of behoefte aan 1 op 1 advies?  Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen!

Ik heb mensen geholpen die onder andere hier werken:

Persoonlijke coaching

Jouw persoonlijke traject
99 Vanaf
  • Intakegesprek
  • Voorbereidende opdracht
  • Inventariserend gesprek
  • Concreet persoonlijk stappenplan
  • Voorbereidingsgesprek
  • Vervolgadvies
  • Evaluatiegesprek
onderhandelexpert Salaris onderhandelen

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen

Waarom zou jij niet het maximale uit jouw salarisonderhandeling halen?

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen

Mijn werkwijze

Mijn professionele salaris onderhandelcoaching begeleidt je door het proces van salaris- en arbeidsvoorwaardenonderhandelingen. Ik help je met vertrouwen door het onderhandelingsproces te navigeren om het salaris te beveiligen dat je verdient.

Elke onderhandeling zie ik als uniek en passen hierop dan ook de onderhandelstrategie aan.

In het algemeen kan je zeggen dat het proces uit de volgende stappen bestaat:

Intake gesprek

Kennismaken. Tijdens dit gesprek kijken we of er sprake is van een match en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Inhoudelijke voorbereiding

Onderhandelen is 80% voorbereiden. Hoe meer je weet je hoe sterker je staat. Ik help je de juist informatie verzamelen.

Onderhandelplan opstellen

Elke situatie is uniek. Dat geldt dan ook voor de gekozen onderhandelingsstrategie. Afhankelijk van de situatie kiezen we voor een bepaald onderhandelplan. Dit wordt afgestemd op de specifieke situatie.

Gesprek voorbereiden

Een echte onderhandeling voeren kan spannend zijn. Dat is normaal. Echter hoe meer je oefent met onderhandelen, hoe makkelijker het je afgaat. Vandaar dat in voorbereiding van het arbeidsvoorwaardengesprek verschillende rollenspellen worden geoefend. Zo weet je zeker dat je met meer zelfvertrouwen de onderhandelingen in gaat.

De werkelijke onderhandeling

Na een gedegen voorbereiding ben je er helemaal klaar voor om de onderhandeling aan te gaan. Je kan de onderhandeling met zelfvertrouwen voeren. Het optimale uitgangspunt om een mooi resultaat te boeken.

Overeenkomst bereiken

De gedegen voorbereiding zal zich uiteindelijk uitbetalen in de vorm van een overeenkomst die maximaal zal aansluiten aan je eigen doelstellingen. Zeggen we hiermee dat je alles zult weten te onderhandelen dat je wilt? Nee zeker niet. Maar gelet op de situatie zal je er alles uithalen wat erin zit.

Betaald krijgen wat je waard bent!

Na het afronden van de onderhandeling kan je trots op jezelf zijn! Je hebt je maximaal ingespannen om het maximale uit het arbeidsvoorwaardengesprek te halen. En in 99% van de gevallen met resultaat! Je krijgt betaald wat je waard bent! Daarnaast krijg je natuurlijk maandelijks een hoger salaris. Bij klanten die wij begeleiden is dat gemiddeld 11,3%. Niet verkeerd toch?!

Vraag direct jouw gratis intakegesprek aan!

Waarom wachten als je zoveel meer uit jouw onderhandelingen kan halen!

Telefonisch

Voor directe ondersteuning zijn wij bereikbaar op +31 85 401 65 44 . Buiten werktijden, beperkt bereikbaar

Whatsapp

Wij zijn ook bereikbaar op Whatsapp. Voor al uw vragen of een vervolgafspraak kunt u hier terecht.

Email

U kunt ook in contact met ons komen via de mail. Wij zijn bereikbaar op info@salarisonderhandelingen.nl

Contactformulier

Door op verstuur te klikken ga je akkoord met de privacy voorwaarden