Vraag jouw gratis ebook aan!

en ontvang het direct in je mailbox

De kans om jouw salaris te verhogen, die laat je toch niet liggen?

Mockup_Salarisonderhandelingen-removebg

Wie ben ik?

Na ruim 10 jaar te hebben mogen werken voor verschillende toonaangevende retailers ben ik gaan ondernemen. Als snel werd mij duidelijk dat mijn kennis, kunde en passie voor onderhandelen van grote toegevoegde waarde is voor ondernemers en professionals. Met dit in het achterhoofd ben ik dan ook gestart met het coachen en trainen van ondernemers en professionals op het gebied van onderhandelen. Sindsdien heb ik met veel ondernemers en professionals mogen samenwerken met resultaten die er niet om liegen. Sinds 2019 geef ik tevens het vak onderhandelen aan verschillende onderwijs instellingen. Gedurende mijn loopbaan ben ik op verschillende manieren in aanraking gekomen met arbeidsvoorwaardengesprekken. Zowel aan de werkgevers als werknemers kant.

Salarisonderhandeling onderhandelexpert

Je bent er bijna!

Je ontvangt het ebook direct in uw mailbox

50%

Je privacygegevens zijn veilig bij mij. Je kan je elk moment afmelden.