Online training salarisonderhandelen

Leer hoe jij het maximale uit je salarisonderhandeling kan halen zonder de relatie te schaden!

Online training salaris onderhandelen / arbeidsvoorwaardengesprekken

Op dit moment bied ik de beste online training aan, die ik op de markt kon vinden. Mijn eigen onderhandeltraining is volop in ontwikkeling. Toch vind ik het belangrijk dat jij jezelf kan trainen, om goed voorbereid jouw salarisonderhandeling in te gaan. Daarom bied ik toch een online training (van een ander aan). Over een paar maanden verwacht ik dat mijn eigen unieke training af is. Ik verwacht dat deze eind 2024 klaar zal zijn. Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelen, kan je je aanmelden bij de nieuwsbrief. Dan weet je precies wanneer mijn online training af is!  

Toch liever persoonlijke begeleiding van mij?

Telefonisch

Voor directe ondersteuning ben ik bereikbaar op +31 85 401 65 44. Buiten werktijden, beperkt bereikbaar

Whatsapp

Ik ben ook bereikbaar op Whatsapp. Voor al uw vragen of een vervolgafspraak kunt u hier terecht.

Email

Je kan ook in contact met mij komen via de mail: info@salarisonderhandelingen.nl

Contactformulier

Door op verstuur te klikken ga je akkoord met de privacy voorwaarden