Van theorie naar praktijk...

Hoe ga ik nu verder?

Dit kan een goede salarisonderhandeling jou opleveren...

0
Tijdens jouw loopbaan
0 %
Meer salaris per jaar

onderhandelen kan uitdagend zijn, maar wist je dat onderhandelen over jezelf is het moeilijkste wat er is...

Waarom is dat zo?

Sta je op het punt om het gesprek over je salaris aan te gaan, maar voel je een mengeling van onzekerheid en angst? Het vooruitzicht van onderhandelen over wat je verdient kan ontmoedigend zijn. Misschien worstel je met vragen over hoe te beginnen, wat te zeggen, en hoe je ervoor zorgt dat je niet te veeleisend overkomt, terwijl je toch krijgt waar je recht op hebt. De angst om relaties op het werk te beschadigen of zelfs een kans te missen omdat je niet wist hoe je je standpunt moest verdedigen, kan zwaar wegen.

 

En dan is er de uitdaging om je eigen waarde te beoordelen. Zoveel professionals onderschatten zichzelf, accepteren aanbiedingen die ver onder hun potentieel liggen, simpelweg omdat ze hun ware marktwaarde niet kennen. Het voelt als een dunne lijn tussen je waardigheid en wat je denkt te kunnen bereiken, waarbij elke stap je dichter bij of verder van je doel kan brengen.

 

De gedachte alleen al dat je onderhandelingspogingen je relaties op het werk kunnen verslechteren, is voldoende om je ‘s nachts wakker te houden. Hoe vind je een balans tussen assertief zijn en het behouden van een positieve relatie met je toekomstige of huidige werkgever? De vrees om door onderhandelingen een kans te verliezen is een realiteit waar velen mee worstelen, bang om achteraf te denken, “Wat als ik het anders had aangepakt?”

het is niet voor niks dat professionals zich laten coachen tijdens een onderhandeling

Onderhandelen over je salaris opent meer dan alleen financiële deuren; het bevestigt je waarde

Hoe een onderhandelcoach kan zorgen voor succes

Onderhandelen over je salaris voelt vaak alsof je een spel speelt waarvan je de regels niet volledig kent. Je hebt de blogs gelezen, de tips toegepast, maar als het moment daar is, lijkt de kloof tussen theorie en praktijk groter dan ooit. Dit is waar een onderhandelcoach het spel verandert.

 

Stel je voor dat je niet alleen weet wat je waard bent, maar ook hoe je dat effectief kunt communiceren. Een onderhandelcoach biedt je die cruciale brug tussen kennis en actie. Door realistische simulaties, gepersonaliseerde strategieën en directe feedback transformeren we je benadering van onderhandelingen. Het resultaat? Niet alleen een hoger salaris, maar ook een onwrikbaar zelfvertrouwen en onderhandelingsvaardigheden die je de rest van je carrière zullen dienen.

 

De impact van een succesvolle salarisonderhandeling strekt zich uit verder dan je huidige baan. Het zet een kettingreactie in gang die je hele carrièrepad kan hervormen, leidend tot betere posities, hogere salarissen en een grotere professionele voldoening.

Het verschil tussen de theorie en de praktijk is enorm

500 euro extra salaris per maand. Wat brengt je dat eigenlijk op lange termijn?

Meer dan 285.000 euro aan extra inkomsten

Waarom zou jij al deze extra inkomsten laten liggen?

Wie zijn ik?

Na ruim 10 jaar te hebben mogen werken voor verschillende toonaangevende retailers ben ik gaan ondernemen. Als snel werd mij duidelijk dat mijn kennis, kunde en passie voor onderhandelen van grote toegevoegde waarde is voor ondernemers en professionals. Met dit in het achterhoofd ben ik dan ook gestart met het coachen en trainen van ondernemers en professionals op het gebied van onderhandelen. Sindsdien heb ik met veel ondernemers en professionals mogen samenwerken met resultaten die er niet om liegen. Sinds 2019 geef ik tevens het vak onderhandelen aan verschillende onderwijs instellingen. Deze werkzaamheden voer ik uit naast mijn werk als interim manager.

Gedurende mijn loopbaan ben ik op verschillende manieren in aanraking gekomen met arbeidsvoorwaardengesprekken. Zowel aan de werkgevers als werknemers kant.
 
In mijn laatste rollen als interim manager werd mij wederom duidelijk hoe groot de verschillen waren in vergoeding tussen verschillende van mijn medewerkers. Verschillen die waren ontstaan tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek. 
 
Tijdens de diverse salarisonderhandelingen die ik zelf heb mogen voeren vanuit de werkgeversrol werd mij ook duidelijk hoe slecht deze onderhandelingen door sollicitanten worden gevoerd. In 9 van de 10 keer liet de sollicitant aanzienlijke vergoedingen op tafel liggen. 
 
Bovenstaande bevindingen hebben ertoe geleid dat ik sollicitanten en zppers ben gaan bijstaan tijdens hun arbeidsvoorwaarden gesprekken. En met succes! Vandaar dat wij onze diensten ook kunnen aanbieden op basis van no-cure no-pay.
Salarisonderhandeling onderhandelexpert

De voordelen van mij als onderhandelcoach

0
Geholpen professionals
0 %
Gemiddelde salarisverhoging
0
Hoger jaarsalaris

Vaak gehoorde reactie:
''Had ik maar eerder een onderhandelcoach genomen..''

Dan had ik afgelopen jaren zoveel meer kunnen verdienen!

Onze werkwijze

Onze professionele salaris onderhandelcoaching begeleidt je door het proces van salaris- en arbeidsvoorwaardenonderhandelingen. Wij helpen je met vertrouwen door het onderhandelingsproces te navigeren om het salaris te beveiligen dat je verdient.

Elke onderhandeling zien wij als uniek en passen hierop dan ook de onderhandelstrategie aan.

In het algemeen kan je zeggen dat het proces uit de volgende stappen bestaat:

Intake gesprek

Kennismaken. Tijdens dit gesprek kijken we of er sprake is van een match en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Inhoudelijke voorbereiding

Onderhandelen is 80% voorbereiden. Hoe meer je weet je hoe sterker je staat. Wij helpen je in deze fase de juiste informatie te verzamelen.

Onderhandelplan opstellen

Elke situatie is uniek. Dat geldt dan ook voor de gekozen onderhandelingsstrategie. Afhankelijk van de situatie kiezen we voor een bepaald onderhandelplan. Dit wordt afgestemd op de specifieke situatie.

Gesprek voorbereiden

Een echte onderhandeling voeren kan spannend zijn. Dat is normaal. Echter hoe meer je oefent met onderhandelen, hoe makkelijker het je afgaat. Vandaar dat in voorbereiding van het arbeidsvoorwaardengesprek verschillende rollenspellen worden geoefend. Zo weet je zeker dat je met meer zelfvertrouwen de onderhandelingen in gaat.

De werkelijke onderhandeling

Na een gedegen voorbereiding ben je er helemaal klaar voor om de onderhandeling aan te gaan. Je kan de onderhandeling met zelfvertrouwen voeren. Het optimale uitgangspunt om een mooi resultaat te boeken.

Overeenkomst bereiken

De gedegen voorbereiding zal zich uiteindelijk uitbetalen in de vorm van een overeenkomst die maximaal zal aansluiten aan je eigen doelstellingen. Zeggen we hiermee dat je alles zult weten te onderhandelen dat je wilt? Nee zeker niet. Maar gelet op de situatie zal je er alles uithalen wat erin zit.

Betaald krijgen wat je waard bent!

Na het afronden van de onderhandeling kan je trots op jezelf zijn! Je hebt je maximaal ingespannen om het maximale uit het arbeidsvoorwaardengesprek te halen. En in 99% van de gevallen met resultaat! Je krijgt betaald wat je waard bent! Daarnaast krijg je natuurlijk maandelijks een hoger salaris. Bij klanten die wij begeleiden is dat gemiddeld 11,3%. Niet verkeerd toch?!

Op basis van de resultaten uit durven wij het volgende aan te bieden:

no-cure no pay onderhandel coaching

No-cure No-pay!

Geen verhoging, geen kosten: Wij worden pas betaald als Jij dat wordt!

Onze tariefstructuur is prestatiegericht, wat betekent dat je ons alleen betaalt als we je helpen een beter arbeidsaanbod te verkrijgen. Dit motiveert ons om hard te werken en jou de best mogelijke deal te bezorgen. Wij garanderen dat ons tarief nooit hoger zal uitvallen dan 33% van de gerealiseerde salarisverhoging.

 

Hieronder een voorbeeld:

Je hebt gekozen voor “proffesional op afstand” voor 497 euro. In dat geval hoef je dit bedrag alleen te betalen als je meer dan 1491 euro salarisverhoging hebt ontvangen. Heb je minder ontvangen dan betaal je naar ratio (33%). Geen verhoging: dat betaal je niets. Heb je een veel hogere verhoging ontvangen dan betaal je het afgesproken bedrag.

Wil jij ook betaald krijgen voor wat je waard bent?

Vraag nu jouw gratis intakegesprek aan

Starter

Het traject voor een starter (startersfunctie)
297
 • Intake gesprek
 • Voorbereidende opdracht
 • Inventariserend gesprek (digitaal)
 • Concreet persoonlijk stappenplan
 • Voorbereidingsgesprek (digitaal)
 • Vervolgadvies per mail/app/telefoon tot aan afronding
 • Evaluatie traject
 • Richtinglijn begeleiding: 2 uur

Professional op afstand

Het traject voor een professional
497
 • Intake gesprek
 • Voorbereidende opdracht
 • Inventariserend gesprek (digitaal)
 • Concreet persoonlijk stappenplan
 • Voorbereidingsgesprek (digitaal)
 • Vervolgadvies per mail/app/telefoon tot aan afronding
 • Evaluatie traject
 • Richtinglijn begeleiding: 4 uur
Populair

Professional fysiek

Het beste traject voor een professional
697
 • Intake gesprek
 • Voorbereidende opdracht
 • Inventariserend gesprek (digitaal)
 • Concreet persoonlijk stappenplan
 • Voorbereidingsgesprek (fysiek)
 • Vervolgadvies per mail/app/telefoon tot aan afronding
 • Evaluatie traject
 • Richtinglijn begeleiding: 5 uur
no-cure no pay onderhandel coaching

No-cure No-pay!

Geen verhoging, geen kosten: Wij worden pas betaald als Jij dat wordt!

Onze tariefstructuur is prestatiegericht, wat betekent dat je ons alleen betaalt als we je helpen een beter arbeidsaanbod te verkrijgen. Dit motiveert ons om hard te werken en jou de best mogelijke deal te bezorgen. Wij garanderen dat ons tarief nooit hoger zal uitvallen dan 33% van de gerealiseerde salarisverhoging.

Hieronder een voorbeeld:

Je hebt gekozen voor “proffesional op afstand” voor 497 euro. In dat geval hoef je dit bedrag alleen te betalen als je meer dan 1491 euro salarisverhoging hebt ontvangen. Heb je minder ontvangen dan betaal je naar ratio (33%). Geen verhoging: dat betaal je niets. Heb je een veel hogere verhoging ontvangen dan betaal je het afgesproken bedrag.

Waarom wachten als je zoveel meer uit jouw salarisonderhandeling kan halen?

Vraag nu direct jouw gratis intakegesprek aan

Wij zijn middels onderstaande kanalen te bereiken

Telefonisch

Voor directe ondersteuning zijn wij bereikbaar op +31 85 401 65 44. Buiten werktijden, beperkt bereikbaar

Whatsapp

Wij zijn ook bereikbaar op Whatsapp. Voor al uw vragen of een vervolgafspraak kunt u hier terecht.

Email

U kunt ook in contact met ons komen via de mail: info@salarisonderhandelingen.nl

Contactformulier

Door op verstuur te klikken ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy voorwaarden